verhuis

verhuis

Schoenmakerij Mario verhuist...

Na de zomer verhuizen wij van de Stapelstraat 14 naar de Breendonkstraat 12. We blijven dus in Sint-Truiden en je vindt ons - 200 meter van de oude locatie - aan de Sint Martenkerk in het oude pand van inlijstingen 't Paletje.

Op maandag 18 september sluiten we de deuren in de Stapelstraat. We voorzien 2 weken om te verhuizen en zien je vanaf maandag 2 oktober graag terug op het Sint Martenplein. 

...en houdt een totale uitverkoop

Vanaf woensdag 16 augustus tot aan de sluiting op 18 september profiteer je van kortingen en leuke acties:

...en heet je welkom op het Sint Martenplein

Op maandag 2 oktober openen we de deuren van de nieuwe schoenmakerij in de Breendonkstraat 12. Momenteel renoveren wij het oude pand van inlijstingen 't Paletje aan de Sint Martenkerk in Sint-Truiden.

Kom zeker snel langs, voor de eeste 100 klanten ligt er een leuke attentie klaar en tijdens de eerste openingsweken geniet je van extra korting

...en wordt Schoenatelier Mario

schoenatelier marioOnze naam wijzigt een beetje, maar kwalitatieve reparaties en creatieve oplossingen voor voetproblemen blijven onze belangrijkste dienst. In het vernieuwde schoenatelier bieden we op termijn ook maatschoenen aan. 

Na de verhuis zal ook ons logo er anders uitzien!

...en stelt graveeratelier Leer & Meer voor

In de Stapelstraat kan je reeds terecht voor het graveren van voorwerpen en brievenbusplaatjes. Maar Sarah en Iris zitten momenteel achteraan de schoenmakerij verstopt.

Na de verhuis krijgen wij een ruim graveeratelier naast Schoenatelier Mario, met een eigen toegang via de Kazernestraat.

 

Meer informatie over ons graveerwerk vind je hier en binnenkort via de website www.graveeratelier.be

 

Op de hoogte blijven van onze acties?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x