Sleutelservice

Sleutels laten bijmaken

Je hebt een reservesleutel nodig? Je wil familieleden een sleutel geven van je huis, vakantieverblijf, magazijn,...? Of heeft de huishoudhulp of verpleegster een sleutel nodig? Zorg dat je de belangrijkste sleutels steeds een exemplaar in reserve hebt! Laat tijdig een kopie maken om extra kosten voor een slotenmaker te vermijden.

Kom even langs in Sint-Truiden en wij maken meteen de gewenste sleutels bij. Van huissleutel, veiligheidssleutel, meubelsleutel tot brievenbusslot. Klaar terwijl je wacht!

Sleutelbox met code

Nog veiliger...een sleutelbox met een 4-cijferige code! Je sleutel gaat nooit verloren en is bereikbaar voor iedereen aan wie je de code toevertrouwt.

Wij kunnen volgende sleutels kopiƫren:

  • standaard huissleutels (cilindersleutels)
  • veiligheidssleutels met een certificaat. Breng zeker je veiligheidskaart mee, zonder het eigendomscertificaat mogen wij immers geen extra sleutels bijmaken!
  • sleutels voor binnendeuren of meubels (baardsleutels)
  • autosleutels met en zonder afstandsbediening
  • brievenbussleuteltjes
  • fietssleutels, koffersleutels, brommersleutels,...

Is je sleutel afgebroken? Ook dan kunnen wij nog sleutels dupliceren op basis van de sleutelcode op de kop van de sleutel.

Veiligheidssleutel met eigendomscertificaat

Is je voordeur voorzien van een veiligheidsslot of liet je voor al de deuren een sluitplan opstellen door een slotenmaker? Dan moeten wij het eigendomscertificaat zien voor wij een extra sleutel mogen maken. Dat is voor je eigen veiligheid! Zo ben je immers zeker dat niemand onbedoeld een gevonden sleutel kan laten bijmaken.

Niet alle sleutels met puntjes en gleufjes die er complex uitzien, zijn gecertificeerde veiligheidssleutels! Op basis van het model en type weten we bij welke sleutel een eigendomscertificaat hoort.

Kostprijs

De prijs voor het maken van sleutels hangt af van het sleuteltype: van 5 euro voor een standaard sleutel tot 50 euro voor gecertificeerde veiligheidssleutels. Dat is in ieder geval goedkoper dan een slotenmaker die je moet depanneren na het verlies van je enige sleutel ;)

Sleutelservice

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
Bestel je producten in onze webshop