Over Mario

Erkende en gediplomeerde schoenmaker Mario

Jaren geleden leerde ik de stiel van schoenhersteller/ontwerper. Mijn toenmalige hobby groeide echter uit tot mijn hoofdberoep en ik zei de schoenmakerij vaarwel. 

Maar ze zeggen niet voor niets 'schoenmaker blijf bij je leest' want ik bleef de jaren in de schoenmakerij missen. En dus - na jaren van omzwervingen - kwam ik in 2010 eindelijk thuis in mijn eigen schoenmakerij in Glabbeek (Vlaams-Brabant). Op 1 januari 2015 zetten we de volgende stap met de overname van schoenmakerij Simon in Sint-Truiden.

In oktober 2017 verhuisden we beide schoenmakerijen naar een nieuw pand op het Sint-Martenplein (Breendonkstraat 12) in Sint-Truiden.

Erkend schoenmaker

Sinds april 2015 is Mario Erkend Schoenmaker Ambiorix. Hij kreeg deze erkenning voor zijn goede kwaliteitsreparaties, het gebruik van de beste materialen en zijn klantvriendelijke behandeling.

Wij repareren je Ambiorix-schoenen dus met originele Ambiorix-materialen.

ambiorix_erkend_schoenmaker4.jpg

 

In mei 2015 verleende schoenfabriek van Bommel ons het certificaat 'Meester Schoenmaker'. Wij maken exclusief gebruik van originele van Bommel-materialen bij de herstelling van je schoenen. Ook de originele onderhoudsproducten vind je bij ons, zoals van Bommel schoenblink en veters.

Meester_schoenmaker_Van_Bommel_2015.jpg

 

Op maandag 20 februari 2017 werden wij door de Handelgids voor het tweede jaar op rij verkozen tot Vriendelijkste Handelaar van Sint-Truiden. Wij kregen van onze klanten gemiddeld 9,5 op 10 voor vriendelijkheid.

Tweemaal per jaar organiseert de Handelsgids een wedstrijd in het kader van de verkiezing tot vriendelijkste handelaar. Zowel tijdens de Lente- als de Eindejaarsactie kon je stemmen, maar vooral ook prijzen winnen! 

Ambachtsman

Niet alleen wij zijn fier op ons werk, ook de overheid wil ambachten in de kijker zetten met een wettelijke erkenning. Vooral het authentieke karakter, het manuele aspect en de knowhow van de ambachtsman zijn hierbij belangrijk. 

We zijn dan ook trots dat de Commissie Ambachtslieden ons in 2016 erkende in de 'hoedanigheid van ambachtsman in de sector leder'.


Over Mario

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
Bestel je producten in onze webshop