Handgemaakte broekriemen

De broekriem. Ongetwijfeld een van de meest populaire modeaccessoires. Een riem is immers meer dan alleen een manier om je broek op zijn plaats te houden.

Puur functioneel of als eyecatcher, van klassiek zwart tot stijlvol blauw, een mooie riem of ceintuur geeft uitstraling en karakter aan je outfit!

Lees hier hoe je de juiste stijl en maat van je broekriem kiest.

Handgemaakt...

Je kon bij ons al kiezen uit een groot aanbod lederen riemen van hoge kwaliteit. Dat aanbod is nu uitgebreid met handgemaakte riemen! Zowel in een sportieve uitvoering, riemen die vaak gedragen worden op jeans- en vrijetijdskledij. Maar ook de tijdloze, klassieke modellen ontbreken niet.

...in België (HIB)

Een aantal van onze broekriemen wordt gemaakt bij VANO in Tielt. Hun groot aanbod aan materialen en uitvoeringen maakt de keuze voor een knappe riem er niet gemakkelijker op ;)

Naast de HIB-broekriemen produceert VANO in Tielt ook bretellen. De elastische, herstelbare bretellen met verschillende designs, zijn voorzien van metalen clips én van de authentieke lederen lusjes om aan een broek met knopen vast te maken. 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x