Zijn je schoenen te klein?

Zijn je schoenen te klein?

JE SCHOENEN ZIJN TE KLEIN…

Liet je je (tijdens de solden) verleiden door prachtige schoenen aan een prijsje en bleek je koopje daarna toch nét iets te klein?

Dan kan je ze inspuiten met Shoeboy's Shoe Stretch. Deze speciale spray maakt het leer soepel en zorgt voor het openrekken van leer, daim en nubuck. Niet te gebruiken op lakleer! Bestel je product voor knellende schoenen meteen in onze webshop.

Spuit je schoenen in en doe ze meteen aan. Dankzij de warmte van je voet neem het leer een betere pasvorm aan.

Tip: koop schoenen bij voorkeur kort na de middag. In de loop van de dag zwellen je voeten immers, dus 's morgens riskeer je schoenen een maat te klein te kopen.

Blijkt het inspuiten onvoldoende? Dan zetten wij de schoenen enkele dagen op de rekleest.

Met een schoen- of laarzenleest zetten we het leer onder spanning. Dat kan in de volledige lengte, in de breedte, of bijvoorbeeld enkel ter hoogte van de wreef. En dankzij extra opzetstukjes kunnen we ook specifieke drukpunten verhelpen. 

Zo heb je voor amper 6 euro een paar schoenen dat perfect past!

Met een knobbeltang doen we dit rekken nog extremer, deze tang geeft plaatselijk meer ruimte om pijnlijke eksterogen en eeltplekken te ontzien.

Tip van de schoenmaker: doe de schoenen kort na het oprekken terug aan, zo kan de schoen zich naar jouw voeten zetten. En steek meteen na gebruik houten spanners in je schoenen om ze onder spanning te houden.

 

…OF TE GROOT…

Of zitten je schoenen juist te los? Is het leer door gebruik een beetje uitgezet? Dan kan je ze eenvoudig opvullen met een (half) leren inlegzooltje.  En met een zelfklevend hielstukje voorkom je dat schoenen ‘uitsloffen’.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x