Unieke schoenpoetskist

Unieke schoenpoetskist

Vind je het moeilijk om voor je schoenonderhoud het juiste product te kiezen? Om het je iets gemakkelijker te maken, stelden we 4 schoenpoetssetjes samen. Met een mini-, basis-, pro- of luxe-set heb je een passend product voor ieder stap:

  • Reinigen: met een borstel of reinigingsschuim vuil en vlekken verwijderen
  • Verzorgen: het materiaal voeden met een (gekleurde) crème, lotion of balsem  
  • Beschermen: inspuiten met een water- en vuilafstotende spray
  • Ook het bestrijden van onfrisse geurtjes kan soms nodig zijn…

De schoenpoetsproducten zitten in een houten scharnierkistje, eventueel gegraveerd met een tekst of afbeelding naar keuze. Leuk voor jezelf of om als geschenk te geven…

Mini schoenpoetsset

Om te starten met het onderhoud van (nieuwe) schoenen heb je eigenlijk voldoende aan kleurloze schoensmeer. Met een insmeerborstel of doekje smeer je de schoenen regelmatig in. Zo voorkom je dat het leer uitdroogt en verleng je de levensduur van je schoenen.

Is de kleur van je schoenen vervaagd of zijn er kleine beschadigingen? Dan gebruik je beter een potje schoenblink in de juiste kleur. De kleurpigmenten frissen je schoenen op en verbergen kleine krasjes. Bij het poetsen van je schoenen houd je best rekening met deze tips.

De mini schoenpoetsset bestaat uit:

  • Een potje schoensmeer naar keuze. Breng eventueel je schoenen mee, en kies uit meer dan 60 kleuren Woly schoenblink.
  • Een poetsdoek van 30 x 30 centimeter om de schoensmeer aan te brengen. Je kan deze schoenpoetsdoek ook gebruiken om je schoenen op te blinken.

Basis schoenpoetsset

Bovenop de mini-set bevat deze onderhoudset:

Pro schoenpoetsset

In deze pro-set zit:

  • De inhoud van de basisset
  • Een uitblink- of oppoetsborstel met paardenhaar om je schoenen stevig op te blinken. Door het wrijven ontstaat warmte en maak je schoensmeer een beetje vloeibaar. Zo kan het diep in de poriën van het leer trekken.
  • Een bus Combi Cleaner, een reinigingsschuim voor het verwijderen van vuil, vlekken, zout- en waterranden.

Luxe onderhoudset

Bij deze set krijg je tevens een paar schoenspanners in cederhout. Lees hier hoe schoenspanners zorgen voor een langere levensduur, betere pasvorm en mooier uitzicht van je leren schoenen. 

Gebruik de spanners ook tijdens het poetsen van je schoenen. Zo kan je ze gemakkelijk insmeren en krijgen ook de plooitjes en kreukjes voldoende verzorging.

Schoenpoetskist op maat

Zoek je specifieke producten voor je delicate schoenen in lakleer, gevet leer, reptielleer,… of heb je producten nodig voor het verzorgen van je sneakers? Dan stellen we een onderhoudspakket samen op jouw maat!

Op bestel in onze webshop de producten naar keuze...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x