Herstellen van Bommel en Ambiorix schoenen

Herstellen van Bommel en Ambiorix schoenen

Hecht je veel belang aan degelijke schoenen? En besteed je dus een behoorlijk bedrag aan een nieuw paar? Met deze tips geniet je langer van je investering!

Aankoop merkschoenen

Koop je Ambiorix en van Bommel schoenen bij voorkeur in de Flagship Store of bij een erkend dealer. Met hun persoonlijk advies ben je zeker van de juiste keuze en maak je kennis met het volledige aanbod.

Ambiorix laat je ook een ‘personal pair’ creëren, waarbij je het model, leder, kleur en zool van je nieuwe schoenen zelf kiest.

Onmiddellijk na de aankoop, start je met het onderhouden van je schoenen. Spuit je lederen kwaliteitsschoenen meteen in om ze te beschermen tegen regen en vuil.

Onderhoud van je kwaliteitsschoenen

Met een goed onderhoud verleng je de levensduur van je schoenen:

  • Gebruik steeds een houten schoenspanner om de goede pasvorm van je schoenen te bewaren en scheurtjes in het leer te voorkomen. Lees hier meer over de werking en het kiezen van de juiste schoenspanners.
  • Laat leren schoenen nooit drogen op een warmtebron (radiator). Lees hier hoe je natte schoenen best laat drogen.
  • Gebruik een schoenlepel om je schoenen aan te doen. Zo voorkom je dat je de contrefort (het hielstuk) scheefduwt.

Verzorg je jouw merkschoenen graag met de onderhoudsproducten van Ambiorix en van Bommel? Dan vind je bij ons schoenblink en veters van beide merken.

Herstellen van Bommel en Ambiorix

Met een goed onderhoud kan je de levensduur van je schoenen verlengen, maar met een kwalitatieve herstelling geef je ze zelfs een tweede (of derde) leven!

Zeker de duurdere Ambiorix en van Bommel schoenen worden op een specifieke manier gemaakt zodat je ze (zelfs meerdere keren) volledig kan laten repareren. Zijn de hakken afgesleten of is er een gat in de zolen? Geen probleem! Wij herstellen je merkschoenen met de originele materialen van Ambiorix en van Bommel.

In 2015 werden wij door beide merken gecontroleerd op de kwaliteit van onze schoenherstellingen. Zo werden wij ‘Erkend Schoenmaker Ambiorix’ en verleende schoenfabriek van Bommel ons het certificaat ‘Meester Schoenmaker van Bommel’. Hiermee ben je zeker van een degelijke schoenherstelling met de originele kwaliteitsmaterialen en een professioneel onderhoud met merkproducten.

Online schoenherstelling

Geraak je tijdens onze openingsuren niet in de schoenmakerij? Stuur dan een foto van je schoenen naar info@schoenmakerijmario.be Wij bekijken de schoenen, laten je weten welke mogelijkheden er zijn en wat de reparatie van je merkschoenen zal kosten. Stuur je schoenen op en na enkele dagen ontvang je ze gerepareerd en in topconditie weer terug!


Maandelijks een onderhoudstip en schoenweetjes in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x