Gezocht: schoenen die een tweede kans verdienen

Je schoenen verdienen een tweede kans

Je hebt ze zeker in je schoenenkast staan, dat paar dat je eigenlijk niet (meer) aandoet maar waar je toch moeilijk afscheid van kan nemen. Want wie weet...ooit eens...

Iedere maand geven we twee paar schoenen gratis een tweede kans.

 

Op je paasbest in april

Over enkele weken is het Pasen, en nog iets later zijn het weer volop communiefeesten. Gelegenheden waarbij je er graag piekfijn uitziet.

Daarom geven we deze maand de té hoge hakken een tweede kans. Staat in jouw kast een paar pump met hakken waar je nauwelijks een uur op kan blijven stappen? Stel je (schoenen) dan kandidaat voor een hakverlaging. Stuur een foto naar info@schoenmakerijmario.be of breng je schoenen binnen in de Stapelstraat in Sint-Truiden.

De eerste twee paar nemen we gratis onder handen! 

Opgelet! De schoenmaker bepaalt hoeveel centimeter we de hak kúnnen verlagen zonder je voetcomfort te verstoren. Is de aanpassing geslaagd? Dan 'betaal' je enkel met een foto van het resultaat of een positieve recensie.

 

Reddeloos verloren?

Om diverse redenen blijven schoenen soms jaren in de kast liggen: ze zijn te groot of te klein, ze zijn versleten, uit de mode of een beetje saai, de kleur is vervaagd, ze zijn verschrikkelijk vuil of gevlekt,... En toch blijven ze in je schoenenkast staan. Want wat als ze terug in de mode geraken...Of de kleur is zo leuk, het enige paar dat perfect past onder je gele rok. Zo blijven twijfelgevallen vaak jaren ongedragen in je kast staan.

Lees hier hoe je heel wat schoenen toch een tweede kans kan geven.

 

Gratis tweede kans

Iedere maand zoeken wij schoenen met een specifiek probleem. Volg ons op Facebook, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en stel je (schoenen) kandidaat voor een gratis reparatie of onderhoudsproduct.

Opgelet! De schoenmaker oordeelt per keer of de schoenen in aanmerking komen en de reparatie haalbaar is. Slagen we in de opdracht? Dan 'betaal' je enkel met een foto van het resultaat. Niet het beloofde resultaat? Dan krijg je 50 procent korting op je volgende reparatie en gaat je oude paar naar een goed doel. Zo krijgen ze alsnog een tweede kans...

 

Het goede doel

Besluit je om je schoenkast op te ruimen en (oude) schoenen weg te doen? Gooi ze dan niet zomaar in de vuilbak of de kleercontainer. Wij verzamelen (versleten) schoenen en sorteren ze opnieuw uit. Ze gaan dan naar het asielcentrum, een hulporganisatie of in het laatste geval naar een schoenverwerkingsbedrijf. En de opbrengst daarvan gaat tijdens de Warmste Week naar Xtrakan, een organisatie die mensen ondersteunt bij het revalideren na een chemotherapie.

 

Maandelijks een onderhoudstip en schoenweetjes in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x