Frilles op sneakers en veterschoenen

Frilles op sneakers en veterschoenen

Je hebt ze deze zomer zeker al gezien: frilles of franjes op sneakers en veterschoenen. Maar ook in de herfst- en wintercollecties zijn deze leuke accessoires volop aanwezig.

Je vindt de schoenen met frilles in elke schoenwinkel, maar je kan natuurlijk ook je eigen veterschoenen pimpen met de trendy franjes. En dat mag zowel met vrouwen- als met mannenschoenen!

In het zwart, in het goud, met bling bling,...met verschillende frilles kan je dezelfde sneakers perfect combineren met elke outfit.

 

Maandelijks een onderhoudstip en schoenweetjes in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

 

Hoe ga je te werk?

Kies frilles in dezelfde kleur als je schoenen. Of ga juist voor een opvallend accent :) Naast de klassiekere versies in zwart of bleek leer, vind je ook frilles met veel bling bling (goud, zilver, brons en metallic zijn deze winter dé hippe kleuren) of voorzien van glitters. Ook met een rustig en natuurlijk kleurenpallet (nude en daim) ben je helemaal mee met de wintertrends.

Maak je veters los en haal ze uit het bovenste gaatje. Haal de veters van voor naar achter door de bovenste gaatjes van de frilles en rijg ze terug door de veteroogjes. Steek ze daarna van achter naar voor door de onderste gaatjes van de frilles. Plooi de frille om zodat die mooi over de schoen ligt en leg een strik in je veters. Done!

     

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x